Feed

berkelah wif member warungAf...

by Wiznie Marzuki on Wednesday, September 20, 2006, under

17sept06 – aktiviti weekend adalah berkelah di mana yer? Ermm, Ulu Klang..dekat kemensah, blkg zoo negara...kat rimba jimbara chalet..hehe~ sampai sini dlm kul11 jugak…sambil2 mnunggu yglain2 sampai tuh..prepare dulu yg mana patut..makanan2 minuman2 tuh siapkn meja…pastuh tempah alat nak membakar ayam…nyum nyum…smlm stay umah eina tlg siapkn ayam jap..pastuh wat sandwich ngan zureen n farah. Tapi diorg yg dtg nnt pun sure lah bawa mcm2 jenis makanan lagi…nak tau apa makanan2 yg ada..erm, ayam perap, sosej (menu wajib…hehe~), sandwich telur n sardine, kueyteow goreng, nasi himpit (kakAqariel) , nasilemak, nugget (kakManja), rendang ,pudding telur (kaksiah n bgwn) , pudding caramel (kakMirose) ,karipap,n lain2 lg…. so, arini keje nye bukan setakat aktiviti basahan tapi melantak sakan…muahahaha~ kitorg makan2 kat pankin chalet tuh…main2 air…jeling2 sape duk panggang ayam…adeihh~ letih tp enjoy!! ada yg balik lg awal coz masing2 ada keje…ada yg dtg lewat coz siapkn keje dulu…ada yg ilang kemana?? G memancing kat ctu….yg mancing jauh2 balik tgn kosong tp yg mancing dekat ngan tempat kitorg main air neh dpt lak ikan…hahahaha~ korg yg g jauh2 tuh mancing mende? Mcm2 lah korg neh… Dlm nak masuk waktu asar jugaklah kitorg bertolak balik… Well,...ape2 pun thanx to all yg menjayakan aktiviti neh…(^_^) nak tau lebih lanjut bacalah kat blog my fren zureen n eina....or uol can go n see many more pics kat warungAF ..wokeh babe...


0 comments for this entry:

~:My Video List:~

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!