Feed

Epi Bedey mylovely sista...

by Wiznie Marzuki on Wednesday, September 20, 2006,

15sept06 – dlm kul10 pegi lab fak…pastuh kul12 btolak balik KJ…sampai je umah..muahaha~ langkah kiri coz diorg seme baru pas lunch..huhu~ tp, wie langkah kanan coz mysista tuh nkg makan kat johny’s steamboat kat OneUtama….canteekkk!! dah mmg rancang xmkn pn kt ukm td ingat nk mkn kat umah…hehehe~ lama gak xmkn kt johny’s neh..pegi ngan mami, farah, kakLaila n elyni… lgpun today is mysista nye birthday!!! Wahahaha~ masuk je umah td farah dah tny..nape xwish bedey dia…apelg..my ans is I’ve got no credit!! But, utk xhampakan dia… td dah send testi bedey kat her frensta…sory lah aya…huhuhu~ ur sis smlm tido awal..reminder plak mcm xbunyik jer….adeihh~ but neway, HAPPY BIRTHDAY 21th TO FARAH aka AYA…nie sentiasa mdoakan semoga kebahagiaan n kejayaan di dunia n akhirat kelak mjd milikmu, adikku yg tercinta…muahhhhh!! blajar rajin2 kat UIA tuh, nak jd lawyer buruk pun bley...ekekeke~ neway, Love ya so much… (^_^) oh yerr…dah dpt kunci kebebasan ker tuh?? nope, we alwiz b papa's n mummy's lil daughter....hehehe~ Ekceli kat johny’s tuh aya yg nak belanja..tp…kakLaila plak belanja..n also she said belanja nie skali utk my bedey 30ogos tuh…hehehe~ thanx kakLaila! nnt, Selamat pengantin baru wif my abgsepupu yer...dis raya korg nk kawin....tp, stay in our house gak kan....hehe~ masih btentang mata lg..tappe tappe.. beres!


0 comments for this entry:

~:My Video List:~

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!