Feed

:HaNgOuT WiF AyAhCiK:

by Wiznie Marzuki on Monday, March 26, 2007, under

Sebenarnyer, plan xnak balik umah KJ dlm masa terdekat neh.. kiranya nk balik after final exam lah konon… tp, bila dengar je ayahcik yg antar mami balik from kelantan.. terus confirm ngan mami, “Nie nk balik ptg neh” tuh psl jatuh bas tuh.. excited sgt kot.. wakakaka~ erm, dna biasanye if ayahcik dtg cni mmg dia akan ajak kitorg g bowling… so, mmg jadi lah.. farah yg xnak balik coz still in final exam kat UIA pun bley balik sekejap ngan fana kat umah semata2 bowling… ahaks~ penangan ayahcik kt kitorg neh best…hehehe..


so, malam tuh wie xdpt tgk CintaMedik n CariMenantu kat tv9.. huhuhu~ coz dat nite kitorg g new wing OneUtama main bowling pastu layan snuker…biasanyer, kitorg g main kt Midvalley. but, wie suggest main kat OU lah bestt...diorg accept je my idea.... lama sehh xmain bowling…kali neh ada 9pemain… lelaki 5org, perempuan 4org… ada ayahcik, moqshid, ikhwan, abeyuh, abesya…pastuh wiwie, farah, fana n k’laila..ada kakcik tp she’s pregnant so xnk main… mmg happening lah…ader skali tuh wie wat 'Double Strike' hahahaha~ 1st time sehh...happy tul kitorg....erm,lama xhangout mcm neh dgn ayahcik…abis 2game.... pastuh g layan snuker laks.., walhal xpenah seumur hidup main..asyik masuk bola putih jer… wakakaka~ hentam jer lahh… kitorg g OU kul8 then dlm kul1130 g mkn kat Rasta TTDI…pastuh balik..

Esoknya temankan ayahcik g Pertama Complex coz moqsyid nk beli hp 2nd hand…mula2 rancang nk beli satu je hp…tp, last2 beli 3handphone.. satu ayahcik, moqshid n ikhwan… yg ikhwan tetiba nk beli hp jugak neh lah yg buat wie anginnn ngan mami… PMR xlepas lagi… ishhh, senang2 jer wie bg warning.. “Iwan, kalu nie balik kelate bulan5 neh, iwan malas belajar, iwan siapppp, mmg hp akan dirampas!” bukan kes jeles..xde maknenyer nk jeles..Cuma xnak dia lalai dgn hp jer… dia dhlah malas study sgt.. if dpt lak bkepit dgn hp… ape jadi? Ermmm..sorg lg adik Zariq tuh skang kat PLKN Kuala Nerang Kedah…tuh pun SPM xtauu lahh..tp, nk wt cane…adik sendiri.. if wie xsupport dia, then who else will? Xpelah, ape2 pun benda dah lepas, malas nk ungkit2… :)

Pastuh, ayahcik dtg KL neh pun coz nk beli keta jugak.. dpt RM11k… kancil 850… oklah tuh utk cikSah senang bgerak… erm, “utk ur 2nd wife xde ke ayahcik?” hehe~ cikAs tuh baru nk amik lesen keta kot…erm, ader lah tuh nnt…



0 comments for this entry:

~:My Video List:~

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!