Feed

:MajliS PertunangaN SiS ErneezA:

by Wiznie Marzuki on Monday, April 02, 2007, under

Arini 31mac.. bangun pepagi lagi nk tgk maulid Rasul kt tv3 n tv1..hehe~ fenda tuh cun lerrr…ally plak cute!! Lgpun, sementara menanti nk ke kenduri pertunangan k’ern di banting. So,kami bertolak dari rumah utk ke Banting pukul 1030pg. Majlis k’ern dlm kul12. Pada mulanya xbercadang pun nk naik jimny neh, tp memandangkan k’I dh offer n dia pun nk ikut jgk.. so, jadik lah.. TQVM k’i..sekurang2nya xdelah kitorg letih naik public transport.. hehe~ Dengan berpandukan peta yg k’cyda wat…n k’wani jadi co-pilot.. akhirnya sampai jgk lah ke umah k’ern...perghh, wut a long journey!! Walhal, xdelah jauh sgt pun khannn tp khannn kita kena lega akhirnya selamat ke destinasi.. Alhamdulillah.. sampai2 jer umah trus naik bilik k’ern, Tema k’ern warna turquoise.. she looks gorgeous on dat day… wahh, debaran walau pun bertunang….perghhhh, agaklah!! Bukan wie yg rasa tauuu, tp tuan punyer badan lerrr..hehe~ Alhamdulillah, majlis berjalan lancar dan k’ern dah selamat mjd tunangan abgEdy…pastuh, candid time!! Hehee~ bukan main lg posing masing2..hehe~ tp, yg part sedey cket coz masa nk makan tuh ditangguhkn skjp coz bg laluan pihak lelaki santap dulu.. hehe~ alah, xlama pun..bila tiba je masa makan kannn.. perghhhhh, kitorg punyer ler happy xhengat!! Hahahaha~ xpadan ngan anak dara btul.. tp, serius lah…sedap btull mknn nya…tp, yg plg best ialah kek coklat! Muahahaha~ sampai bersuap2 wie n k’i.. ahaks~ after azan zuhur, kitorg pun btolak balik ke bangi semula.. bila waktu dtgnyer ada co-pilot bpandukn peta.. baliknyer, kitorg dh aci redah jerlahhh.. blur jap tgk peta n jln.. hahahaha~ tp, Alhamdulillah sampai jer.. bukan susah mana pun tgk signboard lah khannn.. hehehe~ neway, Selamat Bertunang utk KakErneeza dgn AbgEdy… dan juga tahniah utk K’ern dh dpt keje as Research Officer kat Keratong under MPOB.. Selamat memulakan tugas baru hari ini… Tak lupa juga buat KakFify tersayang di Kulim, dah memulakan keje baru disana. Erm, wut about me?? I’m going to sit for my final exam about 2more weeks… Doakan yer!! Terima Kasih.


0 comments for this entry:

~:My Video List:~

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!