Feed

:wed k'wani in KotaBharu...:

by Wiznie Marzuki on Tuesday, June 05, 2007, under

Salam... now i'm in UIA waiting for mysista yg ada discussion mock trial wif her friends while me in cc...online lerr pe lagi khan.. hehe~ baru sampai PJ lastnite at 11pm from kelate.

jumaat lepas menyambut ketibaan kakFify n kakIna kat stesyen bas PasirMas... plan lastwiken xbape nk menjadi coz asalnya nak pinjam myuncle's car but then, the car also facing problem.hehe~ abaikan... terpaksa pinjam keta his wife.. tp, utk kegunaan malam sahaja.. huhu~ so, plannyer byk ler yg lain... tp, syukur Alhamdulillah semenye berjalan lancar... walaupun, sepjg wiken tuh, ada ler pihak yg ala-ala 'bising' cket khann.. tp, lumrah lah bila wat perancangan n xmenjadi neh.. hahaha~ as long as, semenye ok.

so, now nak wish... Selamat pengantin Baru utk Kak Wani n Ustaz Rozali.. telah selamat diijabkabul selepas isyak 1jun07... kenduri kawin nyer 2jun07... kakSyida, kakErn, kakNurul n Yan datang jugak tp, depa decide utk stay kat umah kakak k'Wani jer... its oklah, memudahkan lagi coz rumah bersebelahan jer ngan umah pengantin tuh....

nak diceritakan kat cni.. before nakg umah k'wani on hari kenduri tuh, wie dah ditugaskan bersama org itu pergi mencari dan mengenalpasti rumah k'wani agar senang kitorg pergi nanti,lgpun kakFy nak drive... tp, it turns out on dat hari kejadian, rupa2nya kami berdua dh salah masuk lorong..hahaha~ terpaksa pusing balik n masuk lorong lain baru jumpa.. ahaks~ mmg lawak gak malam akad nikah tuh cari umah xjumpa pastuh laks kena 'bising' ngan org itu lagi..huhuhuhu~ menci tullah dengar dia duk membebel kt sebelah..dhlah wie yg kena duk sit dpn... naperlahhh bukan k'Fy yg dibebelkan kt dpn neh... adeihhh~


tp khan, serius lah... mane2 wie pergi ngan org itu khan.. pasti ada jer org yg dia kenal, org kenal dia.. ermmmm.. mcm berjln ngan org femes lak rasanya.. wakakaka~ if masa tuh ngan org lain jgk xpe.. ini x, juz kami berdua.. so, terpaksa ler wie jln sengsowang ke dpn tuh.... naperler wie xde member kt ctu jgk khan.. boleh jgk borak2.. ahaks~ :p xpe xpe, pasni nk borak ngan makcik2 yg jual kain lah plak.. wahahaha~

mlm akadnikah tuh, org itu bawa wie, kakFy n kakIna pergi window shopping kt WakafCheYeh.... tp, pegi ngan mysis neh.. xde nye window.... trus shopping jer.. hehe~ well, ckp psl shopping kt WCY neh khan... mlm esoknyer laks, diorg jer yg pergi plus kakNurul n Yan.. wie xikut pegi coz malas... lgpun, mana muat keta dah khan... alahai, mcmlah den kesah sgt... wie kan dah duk kelate... bila2 pun leh pegi lagi khan... janji duit mau ada.... tambahan pula, kita kena beri keutamaan kpd tetamu2 yg dtg... tuan umah xyah ler..hehe~


tambahan pula...my family balik kelate n i wanna meet them along wif my uncle's, auntie's n cousins...hehe~syok tul berkumpul reramai khan...bunyik mcm kecik hati nk merajuk jer xdpt ikut sama tp bukan yer... lalalala~ i'm happy jer... btw, kakSyida n kakErn xdpt ikut coz dat petang after kenduri kawin tuh diorg fly ke KL kul7pm... esoknya on 3jun, depa yg lain pun balik ke destinasi masing2.. kakFy n kakIna ke Kulim... Yan n kakNurul ke Bangi... me?? well, i follow mu family back to PJ...

n nextwik, i must go back to kelantan... cuti sekolah pun dah habis khan... my lilbro yg kat PLKN Kedah pun dah habis... :)






0 comments for this entry:

~:My Video List:~

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!