Feed

happy graduation 2 me!!

by Wiznie Marzuki on Friday, August 17, 2007, under ,

15aug 07 – bangun mmg lah pagi arini.. pas kemas umah, gosok baju, tgk tv… mmg xtgk jam kul bape… sedar2 jer kakLa call tny nak bertolak kul bape.. ingat nk ckp kul12.. tp, biler tgk jer jam kul12, trus ckp kul1230.. then pelagi, bergegas ler bersiap… alih2 papa lak byk tul nak menyinggah tempat nyer… mula2 g taman megah, pastuh g bank, pastuh bila sampai bangi g isi minyak laks… ishhh, td masa free bukannya nak wat seme neh.. adeihh.. sampai kat Dectar tuh btul2 kul130pm.. masa tu lah nk pakai jubah n topi.. ahaks.. bunyik mcm kelam kabut jer khan?? Tp, ekceli relax jer babe!! Ahaks.. ;p



after masuk dewan n duduk tuh.. banyakla acara2 nyer… well, wie x surprise sgt coz last year penah bertugas konvo jgk.. but there’s still one thing dat surprised me n I love it.. its when, they told us to getup and give our appreciation to our parents n others... bis dlm dewan jer, kuar take some pics wif Rahah n Yan.. tp, xbyk coz kitorg plan nk posing lg jumaat neh kt sekitar UKM.. hehe.. so, lepas berpisah tuh wie trus cari myparents kt panggungseni.. lgpun xsabar nk tgk bunga sbnrnya.. tp, bila met jerr.. perghhhh!! Mmg x expect langsung ar dpt bunga byk tuh.. mcm GG la plak… tau ape tuh?? Gila Glamer.. lalalalaaaa.. xkose I thauu!! Pas posing2 tuh dgn si pemberi bunga… makan time lak lah khannn… lapar nyer tak sgt, tp haus glerrrr… so, kitorg trus g makan sate kt Kajang.. abis mkn seme berpecah… wie ikut myparents g umah my kezen kt putrajaya.. makan nasi n borak2… dlm kul1030pm barulah sampai umah…






Syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurniaNya maka saya dapat teruskan lagi bernafas dan menjalani kehidupan yg indah di dunia ini di samping mereka yang tercinta, dapat menggembirakan mereka dengan kejayaan menamatkan pengajian di UKM ini. Alhamdulillah… kini berdoa semoga mendapat pekerjaan yang baik dan sesuai dengan diri bagi meringankan beban mereka yang selama ini telah bersusah demi diri ini.. Terima Kasih yang tak terhingga buat semua insan yang ku sayangi, jasamu xmungkin terbalas di dunia ini.


0 comments for this entry:

~:My Video List:~

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!