Feed

my xtvt again..

by Wiznie Marzuki on Monday, August 20, 2007, under


17aug 07 - g UKM pepagi buta lg... 615 dh kuar umah naik bas, lrt, komuter, then sampai UKM kul815.. tp, bas2 ukm cari pasal laks, xnak drive.. so, terpaksa ku menunggu dlm 1jam baru lah nk realize yg bas ukm mmg tadet n kena naik bas rapid.. so, g tunggu lak bas rapid tuh, tp lucky me... tetiba jupe ngan k'wani n her hubby there...k'wani nk pulang jubah.. erm, so sampai je dlm UKM tuh trus g pusan n borak2 ngan yan rahah.. coz arini mmg plan nkg amik gambar ngan diorg neh kt UKM.. so, temankan rahah g amik gmbar grad kt canselori, pulangkn jubah kt dectar n amik skrol.. arini jumpa kakZurah, dak2 rotu, norida... pastu, duk posing jer kejenyer.. ahaks~ ahaks~ sampai ler ke petang duk jer dlm UKM tuh, sambil try apa2 air ice blended juice yg yan tolong watkan utk kitorg yg sentiasa kehausan neh.. wakakakkaa~ pastu, dlm kul630ptg barulah kami berpisah, wie dh janji nk tido kt umah bangi mlm neh, tp.. yang xsyoknya ialah.. coz my sisters yg kt umah neh semenyer tadet.. mcm2 hal upenyer depa neh.. adeih~ tappelah.. kt nk wt cane khan, dh org bz.. huhuhuhu~ jupe lah ari lain, tu pn if sempat lg masa nk pulang jubah nnt 21ogos..huhu~ coz 22ogos dh nk balik kelate semula.. waaaaaa~ miss my sisters so much.. tgk pics dlm frensta jer lah nmpknye...



18ogos 07 – g edit resume dulu kt cc husin dlm ukm.. pastu dlm kul11 g mdvalley ngan yan, coz kat situ ada careerfair.. pastu, meronggeng kt dlm tuh smpi kul5.. pastu aku lak meronggeng sorg2, tp tetiba laks dpt msg drpd abeyuh btau dia tgh mkn kat kennyrogers ngan kakLa.. so, ronggeng jap ngan diorg sampai kul8 lebih, barulah balik.. memandangkan diorg baru beli cd.. so, g la plak umah diorg kt BandarSriDamansara tuh, tgk cd sambil mkn2... lgpun today is his wife nye bedey.. hehe~ Happy Birthday kakLaila.. so, juz tido jer situ, pagi esok kakLa ada klas ACCA kt sunway.. so, pagi esoknya baru sampai my house kt KJ...


19ogos 07 - dlm kul9 abeyuh antar balik umah.. then, my mum n sis laks nkg ronggeng kt OU.. so, after having breakfast, bersiap then bout 10am go to OU sampai lah kul3 baru balik umah.. hehe~oh yer, arini pn kt OU bley terserempak ngan zrn her aunt tgh jln2 jgk.. hehe~ mesti zrn cari brg hantaran pertunangan dia.. .


20 ogos 07 - kakFy msg bout abe... Takziah buat abe n his family di atas pemergian neneknya ke Rahmatullah kul 12tghr td... Innalillah... sedekahkan Al-Fatihah utknya..

Zureen msg nk jupe jap masa lunch. so, dptlah jupe kt syed jap.. borak2 psl her majlis pertungan dis 1sept. But, i'm so sory zrn.. wie xdpt hadir ke majlis tuh.. nnt ur wedding wie g yer.. insyaAllah..


0 comments for this entry:

~:My Video List:~

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!