Feed

~pelagi neh..?~

by Wiznie Marzuki on Monday, December 10, 2007, under

erm...9dis07.. mysista nk balik UIA.. ditemani wanie jugak... aku minta tlg cikWanie neh tumpangkan ke Klsentral... aku nk beli tiket ketapi balik K'tan esok.. dugaan lg buat diriku utk bersabar.. hehe~ sbb apa tau? KTM dh guna sistem bernombor dh..baguslah tuh memudahkan org ramai.. aku setuju sgt lah.. aku g amik nombor, tgk2 turn aku ada lah lepas 40 org.. so, xpelah no choice kn.. so, tunggu jer lah.. yg bestnya sampai jer turn aku comp tuh bley lak nk hang.. erm.. drpd duk bdiri, cik tuh suh duduk balik nnt dia panggil.. so, lepas aku tgk no yg dpanggil dh melepasi no aku sbyk 15org barulah comp ok... sabar jer lah.. hampir 1jam 1/2 lah jgk nk beli tiket neh.. neway, xkesahlah.. well, after that kitorg ber3 ke OneUtama, Aya nk cari kasut.. asalnya aku rasa yg nk mbeli cuma Aya.. but then, Wanie pun beli gak skali.. hehe~ mmg lah org pompuan xleh lari drp spending money neh kan.. erm, dlm kul930 kitorg balik.. aku duk ler kat umah sorg2 tgk citer "theHoliday" boleh tahan movie neh.. best!! aku bg 4/5 bintang.. hehe~

soalan best: apakah yg mbuatkn aku teruja nk balik kelantan?
jwpn: sbb mummy call, dia tny aku nk beli tiket bila.. pastu dia btau, air dh naik dpn umah.. wahhh, main air ler jawabnyer.. tp, aku lupa laks, diorg xleh dtg amik aku kt stesen ketapi sok... ces~ tpaksa ku memujuk pakcik kesygn ku itu agar dia mau mhantar aku pulang ke rumah ku nun disana... hehe~ yeah yeah!! nk main air banjir!! bestt wooo...

cop cop! sblm tuh.. erm, arini dh 10dis.. mlm neh aku akan naik train sorg2... pasti mboringkn.. b4 dat aku nkg tgk movie dulu kt mdvly... nk tgk citer.. "TheGoldenCompass".... ok.. daa KL07...


0 comments for this entry:

~:My Video List:~

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!