Feed

~Langgani Iklan Ehoza.Com~

by Wiznie Marzuki on Monday, March 09, 2009, under

Fakta mengenai Ehoza.com

~Terdapat lebih dari 13,000 orang ahli berdaftar dengan purata 2,000 orang ahli aktif dan statistik ini sentiasa meningkat dari hari ke hari.
~Statistic thread sehingga kini ialah sebanyak 39,000 thread dan lebih dari setengah juta posting telah dibuat.
~Purata page impression sehari melebihi 40,000
~Separuh dari pelawat kami terdiri dari pengguna internet dari luar Malaysia
~Page Rank di Google telah mencapai 5 dari 10 point yang diberikan oleh pihak google.
~Kebanyakan pengguna di Ehoza.com ialah mereka yang sentiasa alert dengan perkembangan teknologi semasa, sentiasa dahagakan informasi terkini serta merupakan “fresh user” dari perniagaan berasaskan internet dari pelbagai peringkat usia.
~Secara purata, lebih dari 450 pengguna akan online pada satu-satu masa Setakat ini, pihak Ehoza.com menawarkan pakej pengiklanan intensif kepada pengiklan serendah RM2.80 sehari. ~Berikut ialah senarai pakej yang kami sediakan :

*Imej Banner : Disediakan oleh pihak pengiklan. Jika tiada, pihak kami akan menyediakan banner untuk anda dengan kadar bayaran yang berpatutan serendah RM 8.00 sahaja bagi setiap banner

**Berita gembira untuk ahli berdaftar Ehoza.com yang telah mempunyai lebih dari 500 posting sahaja. Anda akan diberikan penjimatan sehingga 15%. Jangan lepaskan tawaran hebat ini!!!

Nak tau dengan lebih lanjut? Sila klik
disini.
Sebaik-baiknya mendaftar lah dengan menjadi ahli di dalam forum Ehoza ini.
Terima Kasih.


0 comments for this entry:

~:My Video List:~

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!