Feed

tag from kimmy

by Wiznie Marzuki on Wednesday, August 25, 2010,



1. Thank and link the person that tagged you
Terima kasih Kimmy (yang kini bergelar mummy utk dua orang cahaya mata yg comel2)

2. Tag 15 bloggers you’ve recently discovered and think fantastic
15 je? sikit sangat la.. hehe~ sebenarnya semua bloggers kat sini yang merangkap kawan-kawan saya merupakan orang yang hebat-hebat belaka.. hehe~ :D

3. Contact that blogs and let them know they’ve been tagged
well, all my friends here yang rajin2 nak buat.. saya tag anda.. mekasih :)

4. State 7 things about yourself

tujuh?? ermm.. apa nak cakap ye.. pasal diri sendiri.. tak reti sebenarnya..
saya adalah seorang yang...
i) simple..
ii) xberapa kuat menghadapi dugaan. tapi, saya cuba..
iii) selalu blur jek.. haha~ :p
iv) sukakan suasana tepi pantai.. ( bila nak pergi bercuti lagi neh.. haihh.. )
v) sedang mencari jodoh? erkkk. hahaha.. gurau2.. :p jodoh saya dah ada.. tapi, saya malas mencari, biar dia jela yang mencari.. ekekkeke~ :p
vi) sedang mengenali potensi diri..dari dulu sampai sekarang xabis2 lagi.. <---masalah betul pompuan sorg neh.. ahahaha :p
vii) sangat suka bila dapat meluangkan masa bersama keluarga dan sahabat tercinta.. hehe :) luv uols!

ok done! thanx kimmy.. and sorry for the delay.. hehe~ :D


0 comments for this entry:

~:My Video List:~

Looking for something?

Search the Site

If you can't find what you are looking for, please leave a comment somewhere, subscribe to our feed and hopefully your question will be answered shortly, so please visit again!